Bokföring och redovisning i Vallentuna

Vill du underlätta ditt arbete som egen företagare i Vallentuna? Anlita oss på Wiveko Redovisning så att vi kan sköta din bokföring och mycket annat du behöver hjälp med. På så sätt kan du få tid till viktigare saker så som att möta kunder och se till att kärnverksamheten fungerar.

Wiveko Redovisning är auktoriserat av SRF, Srf konsulterna, vilket är en kvalitetsgaranti för dig som kund. Naturligtvis kan vi som arbetar på företaget även garantera ett bra bemötande och ett stort engagemang, vad det än gäller! 

Du kan kontakta oss via mail, christer@wiveko.se , eller telefon, 08-511 770 11, om du har några frågor eller om du vill anlita oss för bokföring och redovisning i Vallentuna. Självklart kan du även komma in till oss direkt på ett möte så att du får se vilka vi är. Vi befinner oss i centrala Vallentuna, bakom Vallentuna gymnasium. Varmt välkommen!

Om Wiveko Redovisning

Wiveko Redovisning AB är ett dotterbolag till Corvina AB. Vi arbetar mycket med personlig kontakt och närhet till våra kunder då vi tror på att det är det bästa arbetssättet för båda parterna. Båda kan känna sig trygga och man kan lättare hålla koll på hur inkomster och utgifter ser ut. Detta gör vi såklart med alla våra kunder, allt ifrån enskilda näringsidkare till stora aktiebolag och firmor.

Vi som arbetar på Wiveko Redovisning är erfarna konsulter och ekonomer som tillsammans hjälper till med framförallt redovisning och bokföring, men även många andra ekonomirelaterade tjänster.

Christer Hägglund är ägare till både Corvina AB och Wiveko Redovisning AB, han är Auktoriserad Redovisningskonsult och jobbar med alla slags ekonomitjänster och skatteärenden.

Juhani Pekkanen, Bissa Nyström, Sabina Söderström, Pervin Feili, Mirja Eriksson och Elsa Svalberg är alla utbildade redovisningsekonomer och kan hjälpa dig med löner, bokslut, redovisning och momsfrågor.

Våra tjänster

Tack vare den breda kompetens vi besitter kan vi hjälpa till med i stort sett vad som helst som rör både privat ekonomi och företagsekonomi. Det vi jobbar mest med är redovisning och bokföring åt företag i Vallentuna och andra delar av Storstockholm, men vi kan även hjälpa till med bokslut, budgetplaneringar, momsdeklarationer, bolagsärenden, revisioner och skattedeklarationer.

För att du som kund ska kunna känna dig så trygg som möjligt får du alltid en egen kontaktperson, när du anlitar oss för till exempel regelbunden bokföring, som du kan höra av dig till så fort du stöter på problem. Dessutom garanterar vi dig alltid kontinuerliga rapporter av hur din ekonomi ser ut så att du alltid vet var du och företaget befinner sig ekonomiskt. 

Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp.

Wiveko Redovisning, telefon: 08-511 770 11

E-post: christer@wiveko.se